Skip to content

6-daagse Opleiding Basis.

Dé opleiding voor iedereen die zijn/haar vaardigheden in Magister wil verbreden en verdiepen. Door middel van praktische opdrachten komen alle belangrijke functionaliteiten van Magister aan bod en wordt direct gewerkt aan de eigen jaarkalender. De opleiding beslaat in totaal 6 opleidingsdagen en eindigt met een examen, waarmee het certificaat “Magister Basisopleiding” behaald kan worden. Ideaal voor de beginnende Magistergebruiker die het programma goed wil leren kennen.

Locatie: Ede
Datum: 22 september 2023
Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Beschikbare plaatsen: 2
Training prijs: € 2.904,00

Opleiding Basis

Locatie: Ede
Datum: 15 november 2023
Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Beschikbare plaatsen: 2
Training prijs: € 2.904,00

Opleiding Basis

Inhoud.

Na deze opleiding ben je zeer vaardig met Magister en zijn de volgende onderwerpen en functionaliteiten in Magister behandeld:

Magisterversies

Magister basisfunctionaliteit

Leerlingen / OSO / aanmeldingen / vakkenpakketten / rapportage

Aanwezigheid

DUO

Leerlingtellingen

Nieuw Schooljaar

Toestemmingen

Communicatie

Activiteiten

Cijfers

Leerlingvolgsysteem (LVS)

Examens

Uiteraard is er tijdens de opleiding veel ruimte om te oefenen, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met de medecursisten. Je sluit de opleiding op de laatste dag af met een examen. Na het succesvol behalen van het examen ontvang je een certificaat.

Houd rekening met 2-3 uur huiswerk/voorbereiding per trainingsdag.

Voor wie.

Deze opleiding is uitermate geschikt voor Onderwijs Ondersteunend Personeel die (relatief) nieuw op school is en hun Magisterkennis willen verbreden/verdiepen. De diversiteit aan taken van de administratie/ondersteuners is vaak enorm divers waardoor brede kennis en vaardigheden van Magister vereist is. De opleiding is een mooi vertrekpunt voor diverse verdiepende trainingen al naar gelang de behoefte. We maken aan de hand van de onderdelen van de training ook een praktische jaarkalender waarmee iedereen op school gelijk aan de slag kan. 

Resultaat.

Na het volgen van deze opleiding beheers je alle basisfunctionaliteiten in Magister. Je werk gaat je makkelijker af omdat je Magister voor je laat werken. Je hebt veel gehad aan de praktische tips en het uitwisselen van ervaringen met je medecursisten. 

Praktisch.

De opleiding bestaat uit 6 dagen en vindt plaats op de volgende dagen:

  • Dag 1: vrijdag 22 september
  • Dag 2: vrijdag 29 september
  • Dag 3: vrijdag 6 oktober
  • Dag 4: vrijdag 13 oktober
  • Dag 5: woensdag 1 november
  • Dag 6: woensdag 8 november (examen)

De opleiding kost € 2.904,- per persoon. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW.

De opleiding wordt gegeven in het Magister Academy Trainingscentrum in Ede.

Overige praktische informatie

Training op jouw school?

Iedere training die we aanbieden via ons Trainingscentrum kunnen we ook verzorgen op locatie, bij jou op school. Wil jij samen met een aantal collega’s één of meerdere trainingen volgen, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en samen naar de mogelijkheden te kijken!