Skip navigation MENU

Contact en route

Iddink Voortgezet Onderwijs BV

Bezoekadres
Galvanistraat 119, 6716 AE Ede

Trainingscentrum Ede
Celsiusstraat 18, 6716 BZ Ede (achterzijde van het pand)

Routebeschrijving vanaf het treinstation naar het Trainingscentrum in Ede

Vanaf het treinstation Ede-Wageningen is is het een kleine 2 minuten lopen naar de bus. Loop naar het noorden, sla rechtsaf richting het stationsplein. Sla linksaf naar het stationsplein.

Op het busstation Station Ede-Wageningen/Noordzijde, Ede neemt u vanaf Perron C bus 85 (richting Veenendaal Station Centrum). Met de bus is de reistijd 10 minuten. U stapt uit bij de halte Darwinstraat.  Vanaf deze halte is 12 minuten lopen naar ons pand. Loop naar het noordwesten op de Darwinstraat, richting Boylestraat. Sla rechtsaf naar de Boylestraat. Flauwe bocht naar rechts om op de Boylestraat de blijven. Flauwe bocht naar links om op de Boylestraat te blijven. Sla rechtsaf. Flauwe bocht naar links bij de Schutterweg. Weg vervolgen naar de Galvinstraat 119. Ons trainingscentrum bevindt zich aan de achterkant van ons pand Celsiusstraat 18.

Routebeschrijving auto naar het Trainingscentrum te Ede

Mocht u ervoor kiezen om met de auto te komen dan kunt u gratis parkeren op ons terrein.

Vanuit Amsterdam
Neem de A1 richting Apeldoorn en vervolgens houd u links aan en neemt volgt u A30 richting Ede. Onderaan de afslag gaat u linksaf de Galvinstraat op. Vervolgens rechtsaf naar de Celiusstraat.

Vanuit de richting Utrecht / Arnhem / Oberhausen
Vanaf de A12  volgt u de A30 richting Barneveld. Op de A30 neemt u afslag 1 Industrieterrein Ede. Onderaan de afslag linksaf en gaat u de Galvinstraat op. Vervolgens gaat u rechtsaf naar de Celciusstraat.