Skip navigation MENU

4-daagse opleiding Applicatiebeheerder expert

Datum/tijd
02/09/2020 10:00 - 16:00

Locatie
Trainingscentrum Amersfoort

Aantal beschikbare plaatsen
7

Prijs
€1.990,00

Categorieën

Opleiding applicatiebeheerder expert

De opleiding bestaat uit vier dagen. De laatste dag maak je een examen, waarmee u bij positief resultaat het certificaat ‘Magister applicatiebeheerder expert’ verkrijgt.

De opleiding vindt plaats op de volgende data:
– Woensdag 2 september 2020
– Vrijdag 11 september 2020
– Woensdag 16 september 2020
– Maandag 21 september 2020 (examen)

Doelgroep

Dit traject is bedoeld voor applicatiebeheerders die de opleiding Applicatiebeheerder Magister basis hebben gevolgd, of als applicatiebeheerder minimaal twee jaar ervaring als beheerder van Magister op een school hebben.
Bent u nog niet ervaren met Magister, dan kunt u de opleiding applicatiebeheerder basis volgen. Lees dan a.u.b. beide trainingsomschrijvingen om zo tot een weloverwogen keuze te komen.
Let op: het examen is specifiek gericht op Magister voor het voortgezet onderwijs.

Resultaat

Tijdens deze vierdaagse training word je opgeleid tot applicatiebeheerder Magister expert. Je sluit de opleiding op de laatste dag af met een examen. Na succesvol doorlopen van het examen ontvang je een certificaat.
Je krijgt uitleg over de mogelijkheden en het beheer van Magister. Omdat deze opleiding gericht is op ervaren applicatiebeheerders, gaat de uitleg meer de diepte in.
Door de opleiding te splitsen in een basis- en een expertvariant, kunnen we beter inspelen op niveauverschillen. Bovendien is er in deze nieuwe vorm meer tijd voor het in de praktijk brengen van de theorie, het maken van oefeningen en behandelen van casuïstiek.

Inhoud

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Autorisatie
  • Cijferstructuur
  • Cijferrapportages
  • PTA structuren
  • Leerlingvolgsysteem (LVS)
  • Schoolstructuur
  • Vakkenpakketkeuze
  • Koppelingen
  • Onderhoud van de database
  • Jaarplanningen

De opleiding wordt afgesloten met een examen, welke uit één grote casus bestaat. Bij een eventuele herkansing is het niet meer mogelijk één onderdeel te herkansen bij deze opleiding. Een herkansing houdt in het hele examen opnieuw doen. Om alsnog het certificaat te ontvangen kun je een herexamen aanvragen. Hier zijn wel kosten aan verbonden. De kosten voor het herexamen bestaat uit een vaste prijs van € 300,-.

Kosten

De cursusprijs voor de vierdaagse opleiding bedraagt € 1.990,-. De opleiding dient als geheel gevolgd te worden, het is niet mogelijk deel te nemen aan losse dagen.

Contact

Wilt u meer informatie over deze cursus neem dan contact op via telefoonnummer 058 – 298 7171 (keuze 1) of mail naar training@magister.nl.

Doorgang van deze cursus vindt plaats bij voldoende inschrijvingen.

Let op: Hiervoor gelden de standaard annuleringsvoorwaarden. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven

€1.990,00


Kaart wordt geladen...