Skip navigation MENU

6-daagse opleiding Applicatiebeheerder basis

Datum/tijd
01/09/2020 10:00 - 16:00

Locatie
Trainingscentrum Amersfoort

Aantal beschikbare plaatsen
0

Prijs
€0,00

Categorieën

Opleiding applicatiebeheerder basis

De opleiding bestaat uit zes dagen. De laatste dag maak je een examen, waarmee u bij positief resultaat het certificaat ‘Magister applicatiebeheerder basis’ verkrijgt.

De opleiding vindt plaats op de volgende data:
– Dinsdag 1 september 2020
– Donderdag 10 september 2020
– Maandag 14 september 2020
– Donderdag 24 september 2020
– Donderdag 1 oktober 2020
– Dinsdag 6 oktober 2020 (examen)

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor applicatiebeheerders die al enige ervaring hebben met Magister, maar nog niet voldoende kennis hebben van de volle breedte van het programma. De training is ook bijzonder geschikt voor applicatiebeheerders die hun kennis op willen frissen.
Ben jij een beginnend applicatiebeheerder en wil je alleen van de belangrijkste onderdelen binnen Magister alles weten? Dan is de vijfdaagse basisopleiding Leerlingadministratie iets voor jou.
Ben je een ervaren applicatiebeheerder, dan kun je deelnemen aan de opleiding Applicatiebeheerder expert. Leest a.u.b. beide trainingsomschrijvingen voordat jij je inschrijft, zodat je een weloverwogen keuze maakt.
Let op: de training is specifiek gericht op Magister voor het voortgezet onderwijs.

Resultaat

Tijdens deze zesdaagse training word je opgeleid tot applicatiebeheerder Magister basis. Je sluit de opleiding op de laatste dag af met een examen. Na succesvol doorlopen van het examen ontvang je een certificaat.
Je krijgt uitleg over de mogelijkheden en het beheer van alle modules van Magister. Omdat deze opleiding gericht is op beginnende applicatiebeheerders, richten we ons op het basisniveau.
Door de opleiding te splitsen in een basis: de essentie, basis- en een expertvariant, kunnen we beter inspelen op niveauverschillen. Bovendien is er in deze nieuwe vorm meer tijd voor het in de praktijk brengen van de theorie, het maken van oefeningen en behandelen van casuïstiek.

Inhoud

Onderwerpen:
– Basisfunctionaliteit, knoppen en overzichtsschermen.
– Leerlinggegevens en aanmeldingen.
– BRON-uitwisseling.
– Leerlingvolgsysteem.
– Aan- en afwezigheidsregistratie, mogelijkheden.
– Cijferregistratie, mogelijkheden.
– Autorisaties.
– Examens.
– Ouderavondplanner.
– Communicatie.
– ELO, mogelijkheden.
– Rapportages.
– Schoolstructuur.
– Beheer en configuratie.

De opleiding wordt afgesloten met een examen, welke uit vier onderdelen bestaat. Er moet minimaal 60% van elk onderdeel behaald worden om te slagen voor dat bepaalde onderdeel. Als je alle vier de onderdelen haalt ontvang je het certificaat ‘Applicatiebeheer basis’. Mocht je minder dan vier onderdelen halen dan ontvang je een deelcertificaat. Om alsnog het certificaat te ontvangen kun je een herexamen aanvragen. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Om alsnog het certificaat te ontvangen kun je een herexamen aanvragen. De kosten voor het herexamen bestaan uit een basisprijs van € 150. Dit is inclusief één casus. Voor iedere volgende casus wordt € 50 extra in rekening gebracht.

Kosten

De cursusprijs voor de zesdaagse opleiding bedraagt € 2450,-. De opleiding dient als geheel gevolgd te worden, het is niet mogelijk deel te nemen aan losse dagen.

Contact

Wil je meer informatie over deze cursus neem dan contact op via telefoonnummer 058 – 298 7171 (keuze 1) of mail naar training@magister.nl.

Doorgang van deze cursus vindt plaats bij voldoende inschrijvingen.

Let op: Hiervoor gelden de standaard annuleringsvoorwaarden. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.

Kaart wordt geladen...