Skip navigation MENU

6-daagse opleiding Applicatiebeheerder basis

Datum/tijd
25/03/2022 10:00 - 16:00

Locatie
Trainingscentrum Ede

Aantal beschikbare plaatsen
1

Prijs
€2.492,00

Categorieën

Opleiding applicatiebeheerder basis

De opleiding bestaat uit zes dagen. De laatste dag maakt u een examen, waarmee u bij positief resultaat het certificaat ‘Magister Applicatiebeheerder Basis’ verkrijgt. 

 De opleiding vindt plaats op de volgende data:
– Vrijdag 25 maart 2022
– Donderdag 31 maart 2022
– Vrijdag 8 april 2022
– Woensdag 13 april 2022
– Dinsdag 19 april 2022
– Dinsdag 26 april 2022 (examen) 

Doelgroep 

Deze training is bedoeld voor applicatiebeheerders die al enige ervaring hebben met Magister, maar nog niet voldoende kennis hebben van de volle breedte van het programma. De training is ook bijzonder geschikt voor applicatiebeheerders die hun kennis op willen frissen.
Bent u een beginnend applicatiebeheerder en wilt u alleen van de belangrijkste onderdelen binnen Magister alles weten? Dan is de vierdaagse basisopleiding Leerlingadministratie iets voor u. 

Bent u een ervaren applicatiebeheerder, dan kunt u deelnemen aan de opleiding Magister Applicatiebeheerder Expert. Lees a.u.b. beide trainingsomschrijvingen voordat u zich inschrijft, zodat u een weloverwogen keuze maakt. 

Let op: de training is specifiek gericht op Magister voor het Voortgezet Onderwijs. 

Resultaat 

Tijdens deze zesdaagse training wordt u opgeleid tot applicatiebeheerder Magister Basis. Naast vijf dagen waarbij er van 10.00 tot 16.00u training is, dient u rekening te houden met 2 tot 4 uur zelfstudie per week. sluit de opleiding op de zesde dag af met een examen. Na succesvol doorlopen van het examen ontvangt u het certificaat Magister Applicatiebeheerder Basis.
Er wordt uitleg gegeven over de mogelijkheden en het beheer van verschillende modules van Magister. Omdat deze opleiding gericht is op beginnende applicatiebeheerders, richten we ons op het basisniveau.
Door de opleiding te splitsen in een basis- en expertvariant, kunnen we beter inspelen op niveauverschillen. Bovendien is er in deze nieuwe vorm meer tijd voor het in de praktijk brengen van de theorie, het maken van oefeningen en behandelen van casuïstiek. 

Inhoud 

Onderwerpen: 

 • Basisfunctionaliteit, knoppen en overzichtsschermen 
 • Leerlinggegevens en aanmeldingen 
 • BRON-uitwisseling 
 • Leerlingvolgsysteem 
 • Aan- en afwezigheidsregistratie, mogelijkheden 
 • Cijferregistratie, mogelijkheden 
 • Autorisaties 
 • Examens 
 • Communicatie 
 • ELO, mogelijkheden 
 • Rapportages 
 • Schoolstructuur 
 • Beheer en configuratie 

 De opleiding wordt afgesloten met een examen, welke uit vier onderdelen bestaat. Er moet minimaal 60% van elk onderdeel behaald worden om te slagen voor dat bepaalde onderdeel. Als u alle vier de onderdelen haalt ontvangt u het certificaat ‘Magister Applicatiebeheer Basis’. Mocht u minder dan vier onderdelen halen dan ontvangt u een deelcertificaat.  

Om alsnog het certificaat te ontvangen kunt u een herexamen aanvragen. De kosten voor het herexamen bestaan uit een basisprijs van € 150,-. Dit is inclusief één casus. Voor iedere volgende casus wordt € 50,- extra in rekening gebracht. 

Kosten

De cursusprijs voor de zesdaagse opleiding bedraagt € 2492,-. De opleiding dient als geheel gevolgd te worden, het is niet mogelijk deel te nemen aan losse dagen.

Contact

Wilt u meer informatie over deze cursus dan kunt u contact met ons opnemen via het mailadres training@magister.nl.

Doorgang van deze cursus vindt plaats bij voldoende inschrijvingen.

Let op: Hiervoor gelden de standaard annuleringsvoorwaarden. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.