Skip navigation MENU

6-daagse opleiding Applicatiebeheerder expert

Datum/tijd
11/03/2019 10:00 - 16:00

Locatie
Trainingscentrum Amersfoort

Aantal beschikbare plaatsen
11

Prijs
€0,00

Categorieën

Opleiding applicatiebeheerder expert

De opleiding bestaat uit zes dagen. De laatste dag maak je een examen, waarmee u bij positief resultaat het certificaat ‘Magister applicatiebeheerder expert verkrijgt.

De opleiding vindt plaats op de volgende data:
– Maandag 11 maart 2019
– Dinsdag 19 maart 2019
– Dinsdag 26 maart 2019
– Donderdag 4 april 2019
– Donderdag 11 april 2019
– Dinsdag 16 april 2019 (examen)

Doelgroep

Dit examen is bedoeld voor applicatiebeheerders die de opleiding Applicatiebeheerder Magister basis hebben gevolgd, of als applicatiebeheerder minimaal twee jaar ervaring als beheerder van Magister op een school hebben.
Bent u nog niet ervaren met Magister, dan kunt u de opleiding applicatiebeheerder basis volgen. Lees dan a.u.b. beide trainingsomschrijvingen voordat jij je inschrijft, zodat je een weloverwogen keuze maakt.
Let op: het examen is specifiek gericht op Magister voor het voortgezet onderwijs.

Resultaat

Tijdens deze zesdaagse training word je opgeleid tot applicatiebeheerder Magister expert. Je sluit de opleiding op de laatste dag af met een examen. Na succesvol doorlopen van het examen ontvang je een certificaat.
Je krijgt uitleg over de mogelijkheden en het beheer van alle modules van Magister. Omdat deze opleiding gericht is op ervaren applicatiebeheerders, gaat de uitleg meer de diepte in.
Door de opleiding te splitsen in een basis- en een expertvariant, kunnen we beter inspelen op niveauverschillen. Bovendien is er in deze nieuwe vorm meer tijd voor het in de praktijk brengen van de theorie, het maken van oefeningen en behandelen van casuïstiek.

Inhoud

De volgende onderwerpen worden behandeld:
– Basisfunctionaliteit, knoppen en overzichtsschermen.
– Leerlinggegevens en aanmeldingen.
– BRON-uitwisseling.
– Leerlingvolgsysteem.
– Aan- en afwezigheidsregistratie, mogelijkheden en inrichting.
– Cijferregistratie, mogelijkheden en inrichting.
– Autorisaties.
– Examens.
– Ouderavondplanner.
– Communicatie.
– ELO, mogelijkheden en inrichting.
– Rapportages.
– Schoolstructuur.
– Beheer en configuratie.

De opleiding wordt afgesloten met een examen, welke uit vier onderdelen bestaat. Er moet minimaal 70% van elk onderdeel behaald worden om te slagen voor dat bepaalde onderdeel. Als je alle vier de onderdelen haalt ontvang je het certificaat ‘Applicatiebeheer expert’. Mocht je minder dan vier onderdelen halen dan ontvang je een deelcertificaat. Om alsnog het certificaat te ontvangen kun je een herexamen aanvragen. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Om alsnog het certificaat te ontvangen kun je een herexamen aanvragen. De kosten voor het herexamen bestaan uit een basisprijs van € 150. Dit is inclusief één casus. Voor iedere volgende casus wordt € 50 extra in rekening gebracht.

Kosten

De cursusprijs voor de zesdaagse opleiding bedraagt € 2450,-. De opleiding dient als geheel gevolgd te worden, het is niet mogelijk deel te nemen aan losse dagen.

Contact

Wilt u meer informatie over deze cursus neem dan contact op via telefoonnummer 058 – 298 7171 (keuze 1) of mail naar training@magister.nl.

Doorgang van deze cursus vindt plaats bij voldoende inschrijvingen.

Let op: Hiervoor gelden de standaard annuleringsvoorwaarden. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Kaart wordt geladen...