Skip navigation MENU

Magister voor teamleiders en afdelingsleiders

Datum/tijd
05/10/2022 09:15 - 12:15

Locatie
Trainingscentrum Ede

Aantal beschikbare plaatsen
10

Prijs
€611,00

Categorieën

Doelgroep

Deze training is gericht op Team- en Afdelingsleiders die werken met Magister Desktop.

– Dag 1   : Woensdag 5 oktober 2022
– Dag 2   : Dinsdag 11 oktober 2022

Omschrijving

Je bent een team- en/of afdelingsleider of iemand met een soortgelijke functie. Regelmatig heb je de behoefte om zelf even de status van je afdeling te bekijken. In een paar stappen wil je overzichten kunnen genereren. Bijvoorbeeld van het leerling-verzuim van de leerlingen van jouw afdeling. En bij welke docent(en) worden er nu eigenlijk veel leerlingen uitgestuurd? Diverse overzichten wil je kunnen opslaan zodat je ze in de toekomst eenvoudig weer kunt gebruiken.

Ook wil je snel zicht op het aantal toetsen binnen jouw afdeling, zo weet je wat de (toets)belasting van de leerlingen van jouw afdeling of team is. Naast de (toets)belasting wil je bijvoorbeeld ook kunnen zien welke toets in welke periode gegeven wordt, wat de weging is en van welke type de toets is. Misschien wil je het PTA voor jouw afdeling wel controleren op basis van de gegevens in Magister.

Maar boven alles; je wilt dit eigenlijk allemaal zelf kunnen doen. Door middel van deze training zal je als team- en/of afdelingsleider ervaren dat het meer dan fijn is om ook hierin zelf in control te zijn. Deze training richt zich dus specifiek op het uitvoeren van dit soort handelingen. De tijdsinvestering in deze training zal zich zeker terugverdienen tijdens het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden.

Inhoud

Tijdens de eerste trainingssessie (3 uur) gaan we het eerste deel van de cursusonderwerpen uitvoerig bespreken. De cursus is gericht op het je eigen maken van specifieke vaardigheden. Dit doen we door de besproken stof direct in de praktijk te brengen d.m.v. gerichte oefeningen. Herhalen is leren, dus er wordt verwacht dat je voor aanvang van de tweede sessie ook geoefend hebt. Deze oefeningen nemen over het algemeen niet veel tijd in beslag maar zijn belangrijk voor het succes van de training.

Tijdens de tweede trainingssessie (3 uur) gaan we in op vragen n.a.v. de eerste trainingssessie en kijken we naar praktische voorbeelden. We kijken of je de vaardigheden al begint te beheersen. Verder gaan we aan de slag met het tweede deel van de cursusonderwerpen. Ook tijdens de tweede trainingssessie gaan we oefeningen doen. Daarnaast zullen de onderwerpen in vogelvlucht weer voorbij komen om theorie en praktijk samen te brengen. Deze training is speciaal bedoeld om jou, specifieke vaardigheden te leren voor je dagelijkse werkzaamheden.

Onderwerpen:

-Kolomkiezer & Tellingen

-Filters & Groeperen

-Lay-out maken/opslaan/gebruiken

-Aanwezigheid

-Toetsen- en/of PTA-overzicht maken

-Exporteren naar Excel

-Vakkenpakketten (individueel, per studie, totalen)

-Rapportages

Duur

2 keer 1 dagdeel (verspreid over 2 weken) (3 uur per dagdeel)

Kosten

De cursusprijs bedraagt € 611,- per persoon. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW.

Contact

Wil je meer informatie over deze cursus neem dan contact op via telefoonnummer 058 – 298 7171 (keuze 1) of mail naar training@magister.nl.

Doorgang van deze cursus vindt plaats bij voldoende inschrijvingen.

Let op: Hiervoor gelden de standaard annuleringsvoorwaarden. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Standaardticket €611,00

Registratiegegevens

Payment and Confirmation