Skip navigation MENU

Proefdraaien Examenuitslagdag

Datum/tijd
05/06/2020 09:15 - 12:15

Locatie
Trainingscentrum Amersfoort

Aantal beschikbare plaatsen
16

Prijs
€355,00

Categorieën

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor applicatiebeheerder, examensecretaris en leden van de administratie, die verantwoordelijk zijn voor de examenverwerking in Magister.

Inhoud

Onder begeleiding doet u tijdens dit dagdeel zelf de examenverwerking voor(vernieuwd)vmbo/havo/vwo in de testomgeving van Magister van uw school, zodat u met vertrouwen deze spannende dag tegemoet gaat. U doorloopt alle stappen via examen assistent/uitslag dag die ook op de dag van de examenuitslag moeten worden genomen om tot een correcte uitslag te komen. Het is ook mogelijk om de huidige inrichting qua vakkenpakketten en examencijferstructuren tijdens het dagdeel door te kunnen nemen. Doordat u het hele proces een keer doorloopt, ziet u tijdig of uw inrichting in orde is. U kunt eventuele fouten herstellen en uw vragen stellen aan de trainer.

– CvE-gegevens
– Cijfers CE1
– Examencijfers
– Slaag/zakregeling
– Officiële lijsten

Resultaat

U weet precies welke stappen u moet nemen in Magister in de voorbereiding naar uitslagdag en op de dag van de examenuitslag zelf.

Kosten

De cursusprijs bedraagt € 355,- per persoon. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW.

Contact

Wil je meer informatie over deze cursus neem dan contact op via telefoonnummer 058 – 298 7171 (keuze 1) of mail naar training@magister.nl.

Doorgang van deze cursus vindt plaats bij voldoende inschrijvingen.

Let op: Hiervoor gelden de standaard annuleringsvoorwaarden. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven

€355,00


Kaart wordt geladen...