Skip navigation MENU

Landelijke cursusdag

De cursus vindt doorgang bij voldoende inschrijvingen. Bij onvoorziene omstandigheden kunnen we genoodzaakt zijn de cursus te annuleren. Dit hoort u tijdig van ons. Hoort u niets, dan gaat de cursus door. Voor de overige voorwaarden menen wij u te mogen verwijzen naar de Licentie- en hostingovereenkomst.

Het is niet nodig iets mee te brengen. Laptops zijn in de cursusruimte aanwezig om eventueel oefeningen te kunnen maken of uw eigen Magisteromgeving te benaderen. Wanneer uw aanmelding daartoe aanleiding geeft zullen wij contact met u opnemen om een en ander nader door te spreken. Hieronder treft u informatie aan die voor u van belang kan zijn, wij verzoeken u dan ook deze informatie goed door te nemen.

Cursuslocatie
Trainingscentrum Amersfoort
Van Asch van Wijckstraat 55 te Amersfoort

Catering

  • Alle cursussen zijn inclusief koffie en thee
  • Dagcursussen (ochtend en middag) zijn inclusief uitgebreide lunch. Dagdeel cursussen (ochtend of middag) zijn exclusief lunch. Indien u deelneemt aan twee verschillende cursussen op één kalenderdag zullen wij een uitgebreide lunch voor u verzorgen.

Locatiegegevens
Wij verzoeken u om ruim op tijd aanwezig te zijn. Voor aanvang van de cursus is er gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie of thee. Bij aanvang van de cursus ontvangt u het cursusmateriaal van de cursusleider. De cursuslocatie opent een half uur voor aanvang van de cursus.

Zie hier voor meer informatie over de routebeschrijving.

Facturatie
Na afloop van de cursus zullen de kosten in rekening worden gebracht conform de door u opgegeven gegevens.

Annuleringsvoorwaarden
Mocht u onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om aan de cursus(sen) deel te nemen dan verzoeken wij u ons hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte te stellen. Hierbij hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering tot acht weken voor de cursusdag brengen wij geen kosten in rekening
  • Bij annulering tussen acht en vier weken voor de cursusdag berekenen wij 40% van het cursusgeld
  • Bij annulering tussen vier en twee weken voor de cursusdag berekenen wij 60% van het cursusgeld
  • Bij annulering tussen twee weken en de cursusdag berekenen wij het volledige cursusgeld.