Skip navigation MENU

Magister.me Inspiratiedag – Rotterdam

Datum/tijd
Donderdag 4 april  13.30 – 17.30 uur

Locatie
Restaurant

Inhoud

Kom naar de Magister.me Inspiratiedag en laat u bijpraten én inspireren. Deze bijeenkomst staat in het teken van gepersonaliseerd leren. Hoor welke nieuwe functionaliteiten er al (inmiddels) beschikbaar zijn en wat er nog op de planning voor 2019 staat. Allard Bijlsma neemt u mee in de plannen om formatief evalueren met Quayn te integreren en wat daar de kracht van is.

Maar spreek onder het genot van een drankje ook andere scholen en wissel ervaringen uit. Inmiddels werken al tientallen scholen naar tevredenheid met het leerplatform Magister.me. Raak geïnspireerd door hun verhalen en de onze. Zodat u in zal zien dat Magister.me maatwerk ook écht makkelijk maakt.

Maak ook kennis met de programmeurs van Magister.me en stel ze de vraag die u altijd al wilde stellen.

Programma

13:30 – 14:00                Inloop en ontvangst

14:00 – 14:40                Welkom & Opening ‘Vertragen én Versnellen’

14:40 – 15:10                Break-out sessies

  • Magister.me – nieuwe functionaliteit
  • Formatief evalueren met Quayn
  • Succesvol aan de slag met Magister.me

15:10 – 15:40                Ervaringen delen met koffie

15:40 – 16:10                Break-out sessies

  • Magister.me – nieuwe functionaliteit
  • Formatief evalueren met Quayn
  • Succesvol aan de slag met Magister.me

16:15 – 16:45                Samenwerken aan beter onderwijs

Vanaf 16:45                  Borrelpraat

Inschrijven