Skip navigation MENU

Magister.me Inspiratiedagen

Kom naar één van de Magister.me Inspiratiedag en laat u bijpraten én inspireren. Deze bijeenkomst staat in het teken van gepersonaliseerd leren.

Voor wie

Bent u op school betrokken bij de keuze van een leerplatform? Lid van een werkgroep onderwijsontwikkeling? Conrector met onderwijs of ICT in de portefeuille? Dan is deze inspiratiedag zeer relevant voor u. Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar relatiebeheer@magister.nl.

Inhoud

Hoor welke nieuwe functionaliteiten er al (inmiddels) beschikbaar zijn en wat er nog op de planning voor 2019 staat. Allard Bijlsma neemt u mee in de plannen om formatief evalueren met Quayn te integreren en wat daar de kracht van is.

Maar spreek onder het genot van een drankje ook andere scholen en wissel ervaringen uit. Inmiddels werken al tientallen scholen naar tevredenheid met het leerplatform Magister.me. Raak geïnspireerd door hun verhalen en de onze. Zodat u in zal zien dat Magister.me maatwerk ook écht makkelijk maakt.

Maak ook kennis met de programmeurs van Magister.me en stel ze de vraag die u altijd al wilde stellen.

Programma

13:30 – 14:00                Inloop en ontvangst

14:00 – 14:40                Welkom & Opening ‘Vertragen én Versnellen’

14:40 – 15:10                Break-out sessies

  • Magister.me – nieuwe functionaliteit
  • Formatief evalueren met Quayn
  • Succesvol aan de slag met Magister.me

15:10 – 15:40                Ervaringen delen met koffie

15:40 – 16:10                Break-out sessies

  • Magister.me – nieuwe functionaliteit
  • Formatief evalueren met Quayn
  • Succesvol aan de slag met Magister.me

16:15 – 16:45                Samenwerken aan beter onderwijs

Vanaf 16:45                  Borrel met bits & bites

Magister.me Inspiratiedag – Amersfoort

Datum/tijd Woensdag 20 maart 13.30 – 17.30 uur
Locatie Trainingscentrum Iddink Group te Amersfoort

Inschrijven voor Amersfoort

Magister.me Inspiratiedag – Eindhoven

Datum/tijd Dinsdag 26 maart 13.30 – 17.30 uur
Locatie Restaurant Ketelhuis te Eindhoven

Inschrijven voor Eindhoven

Magister.me Inspiratiedag – Rotterdam

Datum/tijd Donderdag 4 april 13.30 – 17.30 uur
Locatie Room Mate Bruno Hotel

Inschrijven voor Rotterdam