Skip navigation MENU

Magister.me Inspiratiedagen

Kom naar één van de Magister.me Inspiratiedag en laat u bijpraten én inspireren. Deze bijeenkomst staat in het teken van gepersonaliseerd leren.

Voor wie

Bent u op school betrokken bij de keuze van een leerplatform? Lid van een werkgroep onderwijsontwikkeling? Conrector met onderwijs of ICT in de portefeuille? Dan is deze inspiratiedag zeer relevant voor u. Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar relatiebeheer@magister.nl.

Inhoud

Hoor en zie met welke functionaliteit docenten en leerlingen direct aan de slag kunnen en wat er nog op de planning staat voor 2019. In dat kader praat Allard Bijlsma u ook bij over formatief evalueren met Quayn en hoe u dat geïntegreerd in Magister.me zal kunnen gebruiken. Twee krachtige tools binnen één platform!

Maar spreek onder het genot van een drankje ook met de mensen achter Magister.me, met andere scholen en wissel ervaringen uit. Inmiddels werken al tientallen scholen naar tevredenheid met het leerplatform Magister.me. Raak geïnspireerd door hun verhalen en de onze.

Magister.me maakt maatwerk écht makkelijk!

Programma

13:30 – 14:00                Inloop en ontvangst

14:00 – 14:40                Welkom & Opening ‘Vertragen én Versnellen’

14:40 – 15:10                Break-out sessies

  • Magister.me – nieuwe functionaliteit
  • Formatief evalueren met Quayn
  • Succesvol aan de slag met Magister.me

15:10 – 15:40                Ervaringen delen met koffie

15:40 – 16:10                Break-out sessies

  • Magister.me – nieuwe functionaliteit
  • Formatief evalueren met Quayn
  • Succesvol aan de slag met Magister.me

16:15 – 16:45                Samenwerken aan beter onderwijs

Vanaf 16:45                  Borrel met bits & bites

Magister.me Inspiratiedag – Rotterdam

Datum/tijd Donderdag 4 april 13.30 – 17.30 uur
Locatie Room Mate Bruno Hotel

Inschrijven voor Rotterdam

Magister.me Inspiratiedag – Eindhoven

Datum/tijd Dinsdag 26 maart 13.30 – 17.30 uur
Locatie Restaurant Ketelhuis te Eindhoven

Deze dag is volgeboekt

Magister.me Inspiratiedag – Amersfoort

Datum/tijd Woensdag 20 maart 13.30 – 17.30 uur
Locatie Trainingscentrum Iddink Group te Amersfoort

Deze dag is volgeboekt