Skip navigation MENU

Magister online service

U bent van ons gewend dat we graag en vaak bij u op school komen. Om met elkaar in gesprek te gaan over het concreet handen en voeten geven aan uw onderwijsvisie of om docenten te trainen. Op afstand kunnen wij ook veel voor u en uw collega’s betekenen. Zo bieden wij diverse hands-on trainingen ook online aan. Hetzelfde geldt voor de Magister Check-Up.

Online hands-on trainingen
Heeft u specifieke vragen over bijvoorbeeld een Studiewijzer of wilt u weten hoe u slimmer kunt omgaan met Opdrachten? Plan dan een uurtje online training op een door u gewenst moment. De training wordt alleen gegeven aan docenten van úw school. Onze specialisten leggen u stap voor stap uit hoe u Studiewijzers optimaal kunt gebruiken. En u kunt live uw vragen stellen. Onze trainers geven u dan direct antwoord.

Neem dan contact op met ons via ons E-mail adres: training.magister@iddinkgroup.nl

Magister Check-up
De Magister Check-up is ideaal voor elke school die snel wil weten hoe het gesteld is met de kwaliteit van de Magister-inrichting. Het voordeel van deze Magister Check-up is dat u geen tijd en ruimte hoeft te reserveren; alles gebeurt op afstand!

Neem dan contact op met ons via ons E-mail adres: training.magister@iddinkgroup.nl

Extra ondersteuning
Heeft u extra ondersteuning nodig? Of heeft u behoefte aan extra mankracht om uw online leeromgeving klaar te maken voor onderwijs op afstand? Laat het ons weten. Wij bekijken graag hoe we u kunnen verder kunnen helpen.

Wij helpen u graag!
Wilt u van een van bovenstaande services gebruikmaken of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn? Neem dan contact op met via uw accountmanager of met de collega’s van Magister Training & Advies via training.magister@iddinkgroup.nl. Zij plannen dan samen met u een passend moment in. Aan deze services zijn kosten verbonden.