Skip navigation MENU

Ook in deze tijd: Magister online service

U bent van ons gewend dat we graag en vaak bij u op school komen. Om met elkaar in gesprek te gaan over het concreet handen en voeten geven aan uw onderwijsvisie of om docenten te trainen. De afgelopen weken hebben wij met z’n allen een enorme slag naar digitaal lesgeven gemaakt. We kunnen ons voorstellen dat u daar even aan moet wennen en dat u misschien tegen een aantal dingen aanloopt. Om u nog beter te ondersteunen bieden wij onze trainingen nu ook online aan.

Online hands on trainingen
Heeft u specifieke vragen over bijvoorbeeld een Studiewijzer of over hoe u slimmer kunt omgaan met Opdrachten? Plan dan een uurtje met een onlinetraining op een door u gewenst moment. De training wordt alleen gegeven aan docenten van uw school. Onze specialisten leggen u stap voor stap uit hoe u Studiewijzers optimaal kunt gebruiken. En u kunt live uw vragen stellen. Onze trainers geven u dan direct antwoord.

Klik hier voor meer informatie over de Hands on trainingen


Magister check-up
De Magister check-up is ideaal voor elke school die snel wil weten hoe het gesteld is met de kwaliteit van de Magister-inrichting. Het voordeel van deze Magister Snapshot ™ is dat u geen tijd en ruimte hoeft te reserveren; alles gebeurt van afstand!

Klik hier voor meer informatie over Magister check-up


Extra ondersteuning
Heeft u extra ondersteuning nodig, of behoefte aan extra mankracht om uw online leeromgeving aan te passen aan de huidige situatie? Of heeft u andere vragen. Laat het ons weten Wij helpen je graag!


Wij helpen u graag!
Wilt u van een van bovenstaande services gebruik maken of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn? Neem dan contact op met via uw accountmanager of met de collega’s van Magister Training & Advies via training@magister.nl. Zij plannen dan samen met u een passend moment in. Aan deze services zijn kosten verbonden.