Skip navigation MENU

Magister QuickScan

Gebruikt jouw school Magister wel in de volle breedte? Sluit de inrichting voldoende aan bij de bestaande processen op school? Kunnen jullie tijdswinst behalen door de software effectiever in te zetten? De QuickScan geeft je inzicht.

Analyse in de breedte
Bovenstaande vragen zijn vaak lastig te beantwoorden, omdat niet altijd de kennis in huis is om tot een weloverwogen conclusie te komen. Een goede analyse kan alleen worden gemaakt door iemand met een gedegen kennis van Magister, in de volle breedte van het programma, die goed bekend is met de onderwijswereld. Magister heeft mensen in dienst met deze kennis en verzorgt QuickScans. Het gebruik van Magister wordt grondig geanalyseerd door te kijken naar de inrichting van het programma, maar vooral door interviews met diverse gebruikers binnen de school. Hierbij kun je denken aan leerlingen, docenten, teamleiders, administratie, roostermaker, applicatiebeheer en het management. Het interviewschema wordt in overleg opgesteld.

Concreet advies
De quickscan is een startpunt met concrete adviezen voor vervolgacties. Deze vervolgacties kunnen bestaan uit één of meerdere deepscans. Zien we hiertoe aanleiding, dan kunnen we in het algemene verslag een DeepScan adviseren. De DeepScan kan uitgevoerd worden op verschillende onderwerpen;

  • Roosterzaken
  • Cijferstructuur
  • LVS
  • ELO

Het is ook mogelijk de DeepScan als losse dienst af te nemen. Bijvoorbeeld als er twijfel is over de inzet van één specifiek onderdeel van Magister.

Eindverslag en presentatie
De resultaten van onze analyse worden samengevat in een eindverslag en op school gepresenteerd. Eventueel met het advies om op bepaalde onderwerpen nog een deepscan te doen. Op basis hiervan kunnen jullie het gebruik van Magister naar een hoger niveau tillen.

Ik wil meer weten over de Quickscan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!