Skip navigation MENU

Magister Quickscan

Gebruikt uw school Magister wel in de volle breedte? Sluit de inrichting van Magister wel voldoende aan bij de processen op uw school? Kunt u tijdswinst behalen door de software effectiever in te zetten?

Analyse in de breedte
Dit zijn lastig te beantwoorden vragen, omdat op school vaak de kennis ontbreekt om tot een weloverwogen conclusie te komen. Een goede analyse kan alleen worden gemaakt door iemand met een gedegen kennis van Magister, in de volle breedte van het programma, die goed bekend is met de onderwijswereld. SchoolMaster heeft mensen in dienst met deze kennis en verzorgt quickscans bij u op school. Het gebruik van Magister wordt grondig geanalyseerd door te kijken naar de inrichting van het programma, maar vooral door interviews met diverse gebruikers binnen de school. Hierbij kunt u denken aan leerlingen, docenten, teamleiders, administratie, roostermaker, applicatiebeheer en het management. Het interviewschema wordt in overleg met u opgesteld.

Concreet advies
De quickscan is een startpunt met concrete adviezen voor vervolgacties. Deze vervolgacties kunnen bestaan uit één of meerdere deepscans. Zien we hiertoe aanleiding, dan kunnen we in het algemene verslag een deepscan adviseren. De deepscan kennen we in de varianten roosterzaken, cijferstructuur, LVS en ELO.
De resultaten van onze analyse worden samengevat in een eindverslag en bij u op school gepresenteerd. Op basis hiervan kunt u het gebruik van Magister op school naar een hoger niveau tillen.
Het is ook mogelijk de deepscan als losse dienst af te nemen. Bijvoorbeeld als u twijfelt over de inzet van één specifiek onderdeel van Magister.

Ik wil meer weten over de Quickscan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!