Skip navigation MENU

Ouderavondplanner

Doelgroep

De cursus Ouderavondplanner is bedoeld voor alle medewerkers op school die verantwoordelijk zijn voor de planning van ouderavonden.

Inhoud

Het plannen van een ouderavond in Magister levert u een aanzienlijke tijdsbesparing op. Ouders geven zelf hun voorkeuren aan in de webversie, waardoor het plannen van een ouderavond beduidend minder werk oplevert. Het verwerken van stapels briefjes zijn verleden tijd. Het aanmaken van uitnodigingen, het maken van het rooster en het bekendmaken aan ouders en personeel gaat grotendeels automatisch. Mogelijk werkt u nu nog met een apart programma voor de organisatie van de ouderavond. Door de Magister module ouderavondplanner te gebruiken, is het extra onderhoud van de betreffende gegevens en/of uitwisseling van gegevens door im-/export verledentijd. Tijdens deze training doorlopen we met u het gehele proces van het plannen van een ouderavond. De structuur en bedoelde werkwijze van de module wordt behandeld. Hierbij geeft de cursusleider tips & trucs.

Onderwerpen

 

  • Plannen van een ouderavond in Magister
  • Uitnodigen van ouders en inschrijven van ouders in de webversie
  • Maken van het rooster in Magister
  • Ondersteunen van de communicatie naar ouders en personeel

 

Resultaat

Na deze cursus bent u in staat een ouderavond in Magister te plannen. U kent de randvoorwaarden die moeten zijn ingevuld voor succesvol gebruik van de ouderavondplanner.

Ik wil meer weten over deze cursus

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!