Skip to content

Aanwezigheid.

Als school wil je inzicht in de aan- en afwezigheid van je leerlingen en wil je adequaat reageren op absentie richting ouders en leerlingen. Met de training Aanwezigheid komen alle mogelijkheden van Magister op dit vlak aan bod, krijg je een goed beeld van alle opties waarmee de aan- en afwezigheid te registreren en beheren is en heb je alles in huis om Magister hierbij optimaal in te zetten op jouw school.

 

Locatie: Online
Datum: 15 september 2023
Tijd: 13:15 - 16:15 uur
Beschikbare plaatsen: 1
Training prijs: € 385,00

Aanwezigheid

Locatie: Online
Datum: 21 november 2023
Tijd: 13:15 - 16:15 uur
Beschikbare plaatsen: 5
Training prijs: € 385,00

Aanwezigheid

Inhoud.

In deze training behandelen we de functionaliteiten die Magister biedt om de aan- en afwezigheid te registreren en leren we je die functies optimaal benutten. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

Inrichten van de aanwezigheidsadministratie

Verantwoording per docent / alle docenten

Automatische berichtregels

Controles 

Tellingen

Verzuimmodule (Magister Web)

De training beslaat één dagdeel.

Voor wie.

De training is bedoeld voor de verzuimmedewerker en anderen die met Magister werken en actief betrokken zijn bij de aan- en afwezigheid van de leerlingen, zoals bijvoorbeeld administratief medewerkers, applicatiebeheerders en managers.

Resultaat.

Na deze training heb je een goed beeld van de diverse mogelijkheden om aan- en afwezigheid te registreren met de verschillende producten uit de Magistersuite en ben je in staat deze in te zetten binnen jouw school.

 

Praktisch.

De training kost € 385,- per persoon. Dit bedrag
is vrijgesteld van BTW.

De training volg je online.

Overige praktische informatie

Training op jouw school?

Iedere training die we aanbieden via ons Trainingscentrum kunnen we ook verzorgen op locatie, bij jou op school. Wil jij samen met een aantal collega’s één of meerdere trainingen volgen, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en samen naar de mogelijkheden te kijken!