Skip to content

Quickscan.

Gebruikt jouw school wel alle mogelijkheden die Magister te bieden heeft? Sluit de inrichting van Magister (nog) voldoende aan bij de bestaande processen op school? Kunnen jullie tijd besparen door de software effectiever in te zetten? Met de Magister Quickscan krijg je inzicht en concrete adviezen voor vervolgacties.

 

Praktisch.

Interesse in de Magister Quickscan? Volg dan de volgende stappen:

Meld jouw school aan door op onderstaande button te klikken. Samen met een collega van Magister Academy plannen jullie een trainer in voor één dag bij jullie op school. 

Na het afnemen van de interviews en de verslaglegging komt de trainer (op afspraak) weer op school om het verslag te presenteren. 

De Magister Quickscan kost € 1.800,- (excl. BTW).

Plan de Magister Quickscan!


Bij een Magister Quickscan komt er een trainer van Magister langs, die kennis heeft van Magister in de volle breedte en die goed bekend is met de onderwijsprocessen. De trainer analyseert vervolgens het gebruik van Magister door interviews af te nemen met diverse gebruikers binnen de school. Hierbij kun je denken aan leerlingen, docenten, teamleiders, administratie, roostermaker, applicatiebeheer en het management. Het interviewschema wordt in overleg opgesteld. Daarnaast kijkt de trainer naar de inrichting van jullie Magister. 

Na een Magister Quickscan presenteren we de resultaten van de analyse op jouw school en krijg je een eindverslag met concrete adviezen, zodat je weet welke vervolgacties je in kunt zetten. 

Magister Deepscan

De vervolgacties van een Quickscan kunnen bestaan uit één of meerdere Deepscans. De resultaten van de analyse worden op school gepresenteerd. Een Deepscan kan worden uitgevoerd voor verschillende onderwerpen. 
De Deepscan kan ook als losse dienst worden afgenomen. Bijvoorbeeld om de meest optimale inzet van één specifiek onderdeel van Magister te realiseren.