Skip to content

Training op School & Maatwerk.

Heb jij samen met een aantal collega’s behoefte aan meer Magister kennis en vaardigheden? Al onze trainingen en opleidingen kunnen wij ook op locatie, dus bij jou op school, aanbieden. We kunnen trainingen combineren om zo heel specifiek in te gaan op jullie wensen en praktijk.

 

Bij Magister bieden we een uitgebreid aanbod van cursussen voor diverse doelgroepen en gebruikers. Onze gespecialiseerde trainers staan klaar om jou en je collega's te ondersteunen op elk gewenst gebied. We geven al onze cursussen bij jullie op locatie, waardoor het leren optimaal aansluit bij de behoeften van jullie school.

Naast ons bestaande cursusaanbod bieden we ook de mogelijkheid om een speciale dag samen te stellen met verschillende onderwerpen die specifiek relevant zijn voor jullie school. Zo kunnen we uitleg geven over een bepaald onderdeel, maar bijvoorbeeld ook een interactief 'vragenuurtje' organiseren. Tijdens dit vragenuurtje kunnen jullie medewerkers op school al hun vragen over Magister stellen aan een breed inzetbare specialist van Magister.

Onze specialisten zijn veelal afkomstig uit het onderwijs zelf. Hierdoor beschikken zij niet alleen over uitgebreide kennis van Magister, maar hebben zij ook een goed begrip van de uitdagingen en ontwikkelingen in het onderwijs. Op deze manier kunnen zij jullie het beste trainen en adviseren, volledig afgestemd op jullie specifieke situatie. 

 

Zo haal jij alles uit Magister!

Met een breed aanbod trainingen en opleidingen helpen we jou om alles uit Magister te halen. Of je nou docent, administratief medewerker, applicatiebeheerder, verzuim medewerker, roostermaker of zorg medewerker bent; we hebben trainingen en opleidingen die aansluiten bij jouw praktijk en die je helpen om Magister nog efficiënter in te zetten voor je werk. Bekijk al onze trainingen en filter op de onderwerpen die voor jou relevant zijn.