Skip to content

Deepscan.

De Magister Deepscan is een variant op de Magister Quickscan. Zoals de naam al doet vermoeden gaan we bij de Deepscan dieper in op één of meerdere van de volgende onderdelen: roosterzaken, cijferstructuur, LVS en ELO.

 

Praktisch.

Interesse in de Magister Deepscan? Volg dan de volgende stappen:

Meld jouw school aan door op onderstaande button te klikken. Samen met een collega van Magister Academy plannen jullie een trainer in voor één dag bij jullie op school. 

Na het afnemen van de interviews en de verslaglegging komt de trainer (op afspraak) weer op school om het verslag te presenteren. 

De Magister Deepscan kost € 1.800,- (excl. BTW).

Plan de Magister Deepscan!

De Magister Deepscan kan ook als losse dienst worden afgenomen wanneer er bijvoorbeeld vragen zijn over hoe Magister optimaler kan worden ingezet. Bij een Magister Deepscan komt één van onze trainers op school langs om een grondige analyse te maken op één of meerdere van bovenstaande onderdelen, waarbij er gekeken wordt naar de huidige inrichting en het gebruik. Ook wordt de organisatie en de taakverdeling onder de loep genomen.

De basis van de Magister Deepscan bestaat, net als bij de Magister Quickscan, uit een aantal interviews met betrokkenen en gebruikers. Na de Magister Deepscan presenteren we het eindverslag bij jullie op school. In dit eindverslag vind je concrete adviezen voor verbetering binnen Magister voor jouw school.  

Magister Check-up

Wil jij als school snel weten hoe het is gesteld met de kwaliteit van jouw Magister-inrichting? Doe de Magister Check-up! Je hoeft hiervoor geen tijd en ruimte te reserveren; alles gebeurt op afstand!