Skip to content

Diensten.

Naast trainingen en opleidingen bieden we extra diensten aan om Magister optimaal te laten presteren voor jouw school. Iedere school is op haar eigen manier uniek, eisen en regels in onderwijsland zijn aan veranderingen onderhevig en ook Magister staat in haar ontwikkeling niet stil. Door het uitvoeren van een Check-up, Quickscan of Deepscan maken we inzichtelijk hoe Magister presteert op jouw school en kunnen we aanbevelingen doen waarmee Magister het leerproces nog beter kan ondersteunen.

Overview.

Magister is er om jou in je werk te ondersteunen. We maken het leerproces over- en inzichtelijk, leveren belangrijke data om mee te werken en faciliteren medewerkers, leerlingen én ouders. 
Door onze applicaties efficiënt te gebruiken, groeit de efficiëntie van jouw school. Met het analyseren van Magister bij jou op school middels een Check-up, Quickscan of Deepscan doen we aanbevelingen voor mogelijke verbeteringen. 

Get Inspired

Applicatiebeheer.

Of je nu tijdelijk extra hulp nodig hebt in het beheer van Magister, of op structurele basis, onze trainers ondersteunen je graag! Iedere school weet het belang van een applicatiebeheerder Magister. 

Meer informatie
Network

Check-up.

Wil jij als school snel weten hoe het is gesteld met de kwaliteit van jouw Magister-inrichting? Doe de Magister Check-up! Je hoeft hiervoor geen tijd en ruimte te reserveren; alles gebeurt op afstand!

Meer informatie
Learn

Quickscan.

Gebruikt jouw school wel alle mogelijkheden die Magister te bieden heeft? Sluit de inrichting van Magister (nog) voldoende aan bij de bestaande processen op school? Kunnen jullie tijd besparen door de software effectiever in te zetten? Met de Magister Quickscan krijg je inzicht en concrete adviezen voor vervolgacties.

Meer informatie
Have Fun

Deepscan.

De Deepscan is een variant op de Magister Quickscan. Zoals de naam al doet vermoeden gaan we bij de Deepscan dieper in op één of meerdere van de volgende onderdelen: roosterzaken, cijferstructuur, LVS en ELO.

Meer informatie
Networking icon
0 +
Cursisten
Speakers icon
0
Trainers
Countries icon
0 +
Trainingen

Veelgestelde vragen.

man-zittend-op-de-grond-met-laptop-v2

Praktische informatie.

Staat je vraag hier niet tussen? Kijk dan naar het complete overzicht op onze Veelgestelde vragen pagina.

Meer informatie over onze locaties en de routebeschrijving vind je hier

Overige praktische informatie

Zo haal jij alles uit Magister!

Met een breed aanbod trainingen en opleidingen helpen we jou om alles uit Magister te halen. Of je nou docent, administratief medewerker, applicatiebeheerder, verzuim medewerker, roostermaker of zorg medewerker bent; we hebben trainingen en opleidingen die aansluiten bij jouw praktijk en die je helpen om Magister nog efficiënter in te zetten voor je werk. Bekijk al onze trainingen en filter op de onderwerpen die voor jou relevant zijn.