Skip to content

Applicatiebeheer.

Of je nu tijdelijk extra hulp nodig hebt in het beheer van Magister, of op structurele basis, onze trainers ondersteunen je graag! Iedere school weet het belang van een applicatiebeheerder Magister. Als de applicatiebeheerder tijdelijk wegvalt door bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, vakantie of ziekte, kan dat de dagelijkse processen flink verstoren. Hier kunnen onze Magister trainers te hulp schieten!

Praktisch.

Ondersteuning voor applicatiebeheer nodig? Meld jouw school aan door op onderstaande button te klikken. Samen met een collega van Magister Academy maken we een planning om jullie te ontzorgen.

Plan ondersteuning!

Op maat.

Mocht het voor jullie school niet praktisch zijn om een tijdelijke Magister applicatiebeheerder op school aan te stellen, dan bieden we ook de mogelijkheid voor applicatiebeheer op afstand. Een trainer staat dan op afgesproken tijden volledig ter beschikking van jouw school, waarbij de uren flexibel zijn. Het contact verloopt telefonisch of via e-mail, met een gereserveerde lijn voor directe ondersteuning. Liever een combinatie van ondersteuning op locatie en op afstand? Ook dat is mogelijk! Je kunt beide opties combineren, bijvoorbeeld een periode op locatie gevolgd door een periode op afstand. We staan open voor overleg en kunnen ondersteuning bieden in drukke schoolperiodes of op regelmatige basis, precies zoals je nodig hebt.

 

Training op jouw school?

Iedere training die we aanbieden via ons Trainingscentrum kunnen we ook verzorgen op locatie, bij jou op school. Wil jij samen met een aantal collega’s één of meerdere trainingen volgen, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en samen naar de mogelijkheden te kijken!