Skip to content

Praktische informatie.

Wanneer je een training of opleiding gaat volgen bij Magister, dan is het handig om te weten waar je precies moet zijn en wat je van ons kunt verwachten. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over onze locatie, jouw voorbereiding, catering, betaling en ons annuleringsbeleid. Zo zorgen we ervoor dat jouw ervaring bij ons vlekkeloos verloopt.

 

Onze trainingen.

Onze trainingen vinden plaats in ons Magister Academy Trainingscentrum in Ede. Dit centrum is onderdeel van Iddink Voortgezet Onderwijs BV. Het kantoor van Iddink zit aan Galvanistraat 119 in Ede; het trainingscentrum bevindt zich aan de achterzijde van dit kantoor, aan de Celsiusstraat 18

Kijk hier voor de routebeschrijving. 

 

Afbeelding Trainingscentrum

Voorbereiden training.

Wij vragen je om je eigen laptop mee te nemen naar de training. Mocht dit een probleem zijn, laat het ons dan weten, zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Wilt u ervoor zorgen dat de Magister Desktop App is geïnstalleerd? Mocht dit nog niet het geval zijn dan leest u hier hoe u deze installeert op uw laptop.

We vragen je om ruim op tijd aanwezig te zijn; de koffie en thee staan voor je klaar! Het trainingscentrum opent een half uur voordat een training van start gaat. Je trainer deelt bij aanvang van de training cursusmateriaal uit.

Online training.

Voor de online training ontvang je enkele dagen voor aanvang van de training een link.

De online training vindt plaats via Teams. We vragen je om ruim op tijd aanwezig te zijn.

 

 

 

Catering.

Tijdens een training is er altijd koffie en thee beschikbaar. Bij trainingen die één of meerdere dagen duren, serveren we ook een uitgebreide lunch. Trainingen die een dagdeel beslaan (een ochtend of een middag) zijn exclusief lunch. Mocht je op één dag aan twee verschillende trainingen meedoen, dan verzorgen we vanzelfsprekend wel een lunch.  

Laat het gerust weten als we rekening moeten houden met een bepaald dieet of allergieën.

Annuleren.

Een training of opleiding gaat van start als er voldoende inschrijvingen zijn. Bij onvoorziene omstandigheden kunnen we genoodzaakt zijn de cursus te annuleren, dit laten we je vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk weten.

Ben je zelf genoodzaakt je training of opleiding te annuleren? Bekijk hier hoe dit in zijn werk gaat en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Facturatie.

De kosten van een training of opleiding worden na afloop ervan in rekening gebracht.

Training op jouw school?

Iedere training die we aanbieden via ons Trainingscentrum kunnen we ook verzorgen op locatie, bij jou op school. Wil jij samen met een aantal collega’s één of meerdere trainingen volgen, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en samen naar de mogelijkheden te kijken!