Skip to content

Over ons.

Magister faciliteert de ondersteuning van alle leer- en werkprocessen op school. Onze trainers en adviseurs komen regelmatig op scholen om die processen en de benodigde werkzaamheden in de praktijk te ervaren. Hun tips en tricks delen ze graag in trainingen, webinars, artikelen, advies en bij beheeropdrachten. 

 

Wie zijn wij.

Magister, opgezet vanuit één integrale interface, ondersteunt diverse taken voor onderwijsondersteunend personeel, schoolleiding, schoolbestuur, docenten en leerlingen. Het biedt administratie, beheer, gepersonaliseerd onderwijs, gedetailleerde managementinformatie, lesvoorbereiding, leerling monitoring en meer. Als marktleider in educatieve dienstverlening in Nederland, is Iddink Group, samen met merken Iddink, TIG en Magister, een innovatiepartner voor scholen, docenten en leerlingen. Met digitale leeromgevingen, apps, geavanceerde les- en leeroplossingen helpen wij meer dan 2 miljoen gebruikers zich te ontwikkelen op hun eigen manier. Sinds 2019 is Iddink Group onderdeel van Sanoma Learning.

Ontmoet de trainers.

Onze trainers zijn echte specialisten en zijn veelal afkomstig uit het onderwijs zelf. Hierdoor beschikken zij niet alleen over uitgebreide kennis van Magister, maar hebben zij ook een goed begrip van de uitdagingen en ontwikkelingen in het onderwijs. Op deze manier kunnen zij jullie het beste trainen en adviseren, volledig afgestemd op jullie specifieke situatie. We stellen ze graag aan je voor!

Trainer / Adviseur
Trainer / Adviseur Magister.learn
Trainer / Adviseur

Integraal platform voor persoonlijke talentontwikkeling.

Alles wat je nodig hebt om elke leerling goed uit te rusten voor de toekomst. Op één integraal platform dat al je leer- en werkprocessen ondersteunt.

Meer informatie

Werken bij Magister.

Jouw vacature vind je bij de Iddink Group! De bedrijven onder de Iddink Group hebben een open bedrijfscultuur met aandacht voor individuele ontwikkeling.

Werken bij Magister

Zo haal jij alles uit Magister!

Met een breed aanbod trainingen en opleidingen helpen we jou om alles uit Magister te halen. Of je nou docent, administratief medewerker, applicatiebeheerder, verzuim medewerker, roostermaker of zorg medewerker bent; we hebben trainingen en opleidingen die aansluiten bij jouw praktijk en die je helpen om Magister nog efficiënter in te zetten voor je werk. Bekijk al onze trainingen en filter op de onderwerpen die voor jou relevant zijn.