Skip to content

Check-up.

Wil jij als school snel weten hoe het is gesteld met de kwaliteit van jouw Magister-inrichting? Doe de Magister Check-up! Je hoeft hiervoor geen tijd en ruimte te reserveren; alles gebeurt op afstand!

Een trainer neemt op afstand in één dag jouw Magisterdatabase door en kijkt hierbij naar de onderdelen Autorisatie, Schoolstructuur, Cijferstructuur, LVS en Aanwezigheid. Deze onderdelen worden vervolgens beoordeeld op de volgende punten:

 

Praktisch.

Interesse in de Magister Check-up? Volg dan de volgende stappen:

Meld jouw school aan door op onderstaande button te klikken. Samen met een collega van Magister Academy plannen jullie een trainer in voor één dag. 

Een dag na de Magister Check-up ontvang je het verslag met bevindingen.

De Magister Check-up kost € 750,- (excl. BTW) per locatie. 

Plan de Magister Check-up!


Zitten er fouten in?

Zit het logisch in elkaar?

Is de uitwerking van de inrichting duidelijk voor gebruikers?

Zijn er verbeteringen aan te brengen?

Zijn er nog ongebruikte opties? 

Wanneer de Magister Check-up is afgerond krijg je van ons een verslag met daarin een beschrijving van alle bevindingen, eventuele aanbevelingen, suggesties en opmerkingen. Heb je behoefte aan een mondelinge toelichting van het verslag? Dan kan onze trainer dit telefonisch met jou bespreken.

 

Magister Quickscan

De Magister Check-up is weer anders dan de Magister Quickscan. Bij de Magister Quickscan komt één van onze trainers fysiek langs op jullie school en worden er interviews afgenomen. Tijdens zo’n Quickscan kijken we naar de volle breedte van het programma en de mate van het gebruik. 
Meer informatie over de Magister Quickscan vind je via onderstaande knop.