Skip to content

Ondersteuning van échte Specialisten.

Zit je nú met een complex vraagstuk waar extra kennis voor nodig is? Of heeft je school tijdelijk extra hulp nodig in het beheer van Magister? En wil je ook zekerheid dat daarbij de toekomst van Magister.MX wordt meegenomen? Dan helpen onze Functioneel Applicatie Specialisten van Magister je graag!

Iedere school weet het belang van een applicatiebeheerder Magister. Als de applicatiebeheerder er niet is of je loopt ongelooflijk vast in een vraagstuk kan dat de dagelijkse processen flink verstoren. Hier kun je bouwen op onze Magister Functioneel Applicatie Specialisten met precies de hoeveelheid hulp die nodig is!

Praktisch.

Zit je met een uitgebreid vraagstuk in Magister of heeft je school tijdelijke ondersteuning voor applicatiebeheer nodig? We helpen je graag. Vul onderstaand formulier in bij ‘Plan ondersteuning’.

Voor tijdelijke ondersteuning maken we samen met een collega van Magister Academy een passende planning.

Plan ondersteuning!

Op maat.

Welke hulplijn kun je voor ondersteuning van jullie applicatiebeheer bij ons uitzetten?

  • Ondersteuning voor complex vraagstuk
  • Tijdelijke Magister-beheerder op afstand/ op locatie
  • Structurele oplossing

Onze Functioneel Applicatie Specialisten zijn uiteraard getraind om online vragen voor jou op te lossen. Dat doen zij ook nog eens met de kennis van de ontwikkelingen en functionaliteit van Magister.MX.
Het kan voorkomen dat je vraag complexer is en er langere tijd nodig is om het op te lossen, dat noemen wij consultancy. Vanaf een 1/2 uur consultancy brengen wij de tijd in rekening. De Functioneel Applicatie Specialist geeft je dat tijdig aan. Je ontvangt daarvoor een aparte offerte.

 

Ondersteuning op afstand en/of locatie.

Tijdelijke ondersteuning kan op jullie school óf op afstand óf precies zoals je nodig hebt. Bij ondersteuning op afstand staat een Functioneel Applicatie Specialist dan op afgesproken tijden volledig ter beschikking van jouw school, waarbij de uren flexibel zijn. Het contact verloopt telefonisch of via e-mail, met een gereserveerde lijn voor directe ondersteuning.

En heeft je school meer ondersteuning nodig in drukke schoolperiodes of op regelmatige basis? We denken graag met je mee hoe de processen op jouw school optimaal kunnen blijven doorgaan!

Training op jouw school?

Iedere training die we aanbieden via ons Trainingscentrum kunnen we ook verzorgen op locatie, bij jou op school. Wil jij samen met een aantal collega’s één of meerdere trainingen volgen, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en samen naar de mogelijkheden te kijken!