Skip to content

AVG Proof.

Gegevensbescherming is een belangrijk onderwerp en binnen deze training nemen we je mee in de AVG en de functionaliteiten in Magister op dit vlak. Je krijgt uitleg over de mogelijkheden rondom beveiliging, autorisatie en het verwijderen van gegevens en we kijken samen naar de huidige inrichting van de gegevensbescherming op jouw school. Waar nodig geven we handvatten om de veiligheid van de gegevens te verbeteren.

 

Locatie: Ede, lokaal klein
Datum: 27 november 2023
Tijd: 09:15 - 12:15 uur
Beschikbare plaatsen: 0
Training prijs: € 385,00

AVG Proof

Locatie: Ede
Datum: 20 maart 2024
Tijd: 09:15 - 12:15 uur
Beschikbare plaatsen: 9
Training prijs: € 385,00

AVG Proof

Inhoud.

Je leert tijdens de training om Magister AVG proof te maken door de autorisatie van gebruikers aan te passen, oude persoonsgegevens te verwijderen en Magister ELO op te ruimen. We behandelen de volgende onderwerpen:

De landelijke AVG regels in vogelvlucht

Magister en de AVG

Beveiliging & autorisatie

Verwijdering van gegevens

Voorbeelden hoe het mis kan gaan...

De training duurt één dagdeel.

Voor wie.

Deze training is bedoeld voor applicatiebeheerders, medewerkers leerling administratie en functionarissen gegevensbescherming.

Resultaat.

Je bent je zeer bewust van het belang van gegevensbescherming op jouw school en weet wat de AVG inhoudt. Je kunt in Magister de autorisatie van gebruikers beheren en persoonsgegevens verwijderen. De inrichting van de gegevensbescherming op jouw school is up to date!

Praktisch.

De training kost € 385,- per persoon. Dit bedrag
is vrijgesteld van BTW.

De training wordt gegeven in het Magister Academy Trainingscentrum in Ede.

Overige praktische informatie

Training op jouw school?

Iedere training die we aanbieden via ons Trainingscentrum kunnen we ook verzorgen op locatie, bij jou op school. Wil jij samen met een aantal collega’s één of meerdere trainingen volgen, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en samen naar de mogelijkheden te kijken!