Skip to content

Cijferrapportages.

Leer alles over de cijferrapportages in Magister Desktop. Met deze training leren we je hoe je de behoefte aan een cijferoverzicht omzet in een bruikbaar rapport. Je leert hoe je de lay-out van rapporten kunt veranderen, zodat ze precies aansluiten bij wat jouw organisatie nodig heeft.

Locatie: Ede
Datum: 10 december 2024
Tijd: 09:15 - 12:15 uur
Beschikbare plaatsen: 14
Training prijs: € 385

Cijferrapportages

Inhoud.

Tijdens deze trainging ga je met de volgende onderwerpen aan de slag:

Lay-out van de cijfers

Cijferkolomverzameling

Cijferrapportages met daarin de mogelijkheid om onderdelen toe te voegen aan het cijfer rapport m.b.v. de kop- en of voettekst.

De training duurt één dagdeel (3 uur).

Voor wie.

De training is bedoeld voor medewerkers die werken in Magister Desktop en zich bezighouden met cijferrapportages, zoals applicatiebeheerders en medewerkers leerling administratie.

Resultaat.

Na afloop van de training kun je cijferrapporten aanmaken en wijzigen. Oudere rapporten vervang je moeiteloos door nieuwe rapporten, in de lay-out naar wens.

Praktisch.

De training kost € 385,- per persoon. Dit bedrag
is vrijgesteld van BTW.

De training wordt gegeven in het Magister Academy Trainingscentrum in Ede.

Overige praktische informatie

Training op jouw school?

Iedere training die we aanbieden via ons Trainingscentrum kunnen we ook verzorgen op locatie, bij jou op school. Wil jij samen met een aantal collega’s één of meerdere trainingen volgen, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en samen naar de mogelijkheden te kijken!