Skip to content

Cijferstructuur en PTA.

Tijdens de trainingsdag behandelen we alle mogelijkheden binnen de cijferstructuur en het PTA. We gaan dieper in op de controle op deze onderdelen. Onderdeel van de training is daarnaast een analyse van de huidige inrichting van de cijferstructuur en PTA op jouw school. We geven handvatten om de structuur te verbeteren.

Locatie: Ede
Datum: 6 december 2023
Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Beschikbare plaatsen: 6
Training prijs: € 600,00

Cijferstructuur & PTA

Inhoud.

We duiken tijdens deze training in de cijferstructuur, PTA en nemen ook de mogelijkheden om cijfers te beheren mee. We behandelen onder andere:

Cijferperioden, cijferkolomopties, kolomkoppen en cijferteksten

Collectief cijferkolommen aanpassen

Mogelijkheden PTA-toets kolommen

Rapportage

Export en import

Controle

De training duurt één dag.

Voor wie.

De training is bedoeld voor applicatiebeheerders, medewerkers leerling administratie en examensecretarissen die belast zijn met de inrichting van de cijferstructuur inclusief PTA.

Resultaat.

Na afloop van deze training heb je gedegen kennis opgedaan van de functionaliteit van de cijferstructuur inclusief PTA in Magister. De wensen van de school zijn belangrijk bij de inrichting van de cijferstructuur en je kunt deze naar wens aanpassen.

Praktisch.

De training kost € 600,- per persoon. Dit bedrag
is vrijgesteld van BTW.

De training wordt gegeven in het Magister Academy Trainingscentrum in Ede.

Overige praktische informatie

Training op jouw school?

Iedere training die we aanbieden via ons Trainingscentrum kunnen we ook verzorgen op locatie, bij jou op school. Wil jij samen met een aantal collega’s één of meerdere trainingen volgen, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en samen naar de mogelijkheden te kijken!