Skip to content

Examens basis.

Ben jij verantwoordelijk voor de examenverwerking in Magister maar heb je deze nog niet eerder zelfstandig doorlopen? Dan is deze interactieve trainingsdag onmisbaar voor jou! Naast theorie is er volop tijd voor het stellen van vragen, het uitwisselen van ervaringen met collega’s van andere scholen en ga je aan de slag met de inrichting van de examenmodule in je eigen Magisteromgeving.

 

Locatie: Ede
Datum: 5 november 2024
Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Beschikbare plaatsen: 13
Training prijs: € 635,00

Examens Basis

Locatie: Ede
Datum: 20 maart 2025
Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Beschikbare plaatsen: 15
Training prijs: € 635,00

Examens Basis

Inhoud.

Onder begeleiding van de trainer krijg je uitleg over de examenmodule in Magister en ga je aan de slag met de inrichting ervan. Per fase van de examenperiode behandelen we de volgende onderwerpen:  

Voorbereiding: profielen, vakinstellingen, examennummers, vakkenpakket controle, varianten beroepsgerichte profielvakken, examencijferstructuur, rooster Centraal Eindexamen en overzichten.

Resultaten: profielwerkstuk, SE resultaten controleren, vaststellen en uitwisselen, overzichten, scores examens invoeren en Import/Export Facet en Wolf.

1e, 2e en 3e tijdvak: CvTE-gegevens, CE-cijfers berekenen, overzicht Examengegevens, slaag/zakregeling, officiële lijsten, herkansers opgeven en uitwisselen examenresultaten met DUO.

De training duurt één dag.

Voor wie.

Deze training is bedoeld voor applicatiebeheerders, examensecretarissen en administratief medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de examenverwerking in Magister en deze nog niet eerder zelfstandig hebben doorlopen.

Resultaat.

Het verwerken van examengegevens vereist precisie en concentratie: alle gegevens moeten correct zijn. Het wel of niet slagen van een leerling hangt hier mede van af. Het examenstappenplan in Magister is hiervoor een uiterst doeltreffend hulpmiddel. Alle stappen die je tijdens de examenverwerking neemt zijn hierin opgenomen. Na deze training ben je in staat de volledige examenverwerking in Magister uit te voeren.

 

Praktisch.

De training kost € 635,- per persoon. Dit bedrag
is vrijgesteld van BTW.

De training wordt gegeven in het Magister Academy Trainingscentrum in Ede.

Overige praktische informatie

Training op jouw school?

Iedere training die we aanbieden via ons Trainingscentrum kunnen we ook verzorgen op locatie, bij jou op school. Wil jij samen met een aantal collega’s één of meerdere trainingen volgen, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en samen naar de mogelijkheden te kijken!