Skip to content
Damy Everaers

Damy Everaers

Locatie: Curaçao
Expertise: allround Magister LAS

Bio.

Met trots vervul ik de rol van vaste trainer en consultant voor Magister in het Caribisch gebied, waar ik met plezier scholen ondersteun. Met ruim 15 jaar ervaring in het voortdurend veranderende onderwijslandschap, voel ik me als een vis in het water. Geen dag is hetzelfde en dat past perfect bij me. 

Gelukkig stelt moderne technologie me in staat om ook scholen in Nederland te ondersteunen. Ik deel graag mijn kennis, ervaring en expertise om zo bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van onderwijsinstellingen, waar ze zich ook bevinden. 

Naast mijn professionele leven deel ik mijn leven op Curaçao met mijn partner en twee honden. In mijn vrije tijd geniet ik van ontspanning in het water tijdens het zwemmen, breng ik graag tijd door in de tuin en geniet ik van mooie muziek. 

Net als mijn collega’s sta ik klaar om jullie school te ondersteunen, i ku hopi entusiasmú (en met veel enthousiasme)!

Zo haal jij alles uit Magister!

Met een breed aanbod trainingen en opleidingen helpen we jou om alles uit Magister te halen. Of je nou docent, administratief medewerker, applicatiebeheerder, verzuim medewerker, roostermaker of zorg medewerker bent; we hebben trainingen en opleidingen die aansluiten bij jouw praktijk en die je helpen om Magister nog efficiënter in te zetten voor je werk. Bekijk al onze trainingen en filter op de onderwerpen die voor jou relevant zijn.