Skip to content
Aline van Weert

Aline van Weert

Locatie: Zuid Nederland
Expertise: allround Magister LAS en modules

Bio.

Mijn hele werkzame leven heb ik in en voor het voortgezet onderwijs gewerkt. Ruim 5 jaar geleden heb ik de overstap naar Magister gemaakt. Elke dag is anders, de ene dag geef ik training, de andere dag geef ik scholen ondersteuning bij het gebruik van Magister. Het is geweldig om op deze manier scholen te kunnen helpen om Magister nog beter te gebruiken en de administratieve processen af te stemmen op de onderwijsorganisatie. 

Sinds kort woon ik samen met mijn partner in een jaren 30-huis in de Randstad wat we hebben gerenoveerd. Je kunt me als het even kan vinden bij de zee met een fototoestel in de hand. Ik hou van reizen, de natuur en tuinieren. 

Zo haal jij alles uit Magister!

Met een breed aanbod trainingen en opleidingen helpen we jou om alles uit Magister te halen. Of je nou docent, administratief medewerker, applicatiebeheerder, verzuim medewerker, roostermaker of zorg medewerker bent; we hebben trainingen en opleidingen die aansluiten bij jouw praktijk en die je helpen om Magister nog efficiënter in te zetten voor je werk. Bekijk al onze trainingen en filter op de onderwerpen die voor jou relevant zijn.