Skip to content

Magister.learn expertgebruiker.

Wil jij als docent meer halen uit Magister.learn om nog beter tegemoet te kunnen komen aan individuele leerbehoeften in je groepen? En hoe je dat makkelijk kunt doen samen met andere vakdocenten? In deze training leer je hoe jij een vak verrijkt met de uitgebreide hulpmiddelen in de leeromgeving. En leer je werken met vaksjablonen voor een optimale samenwerking met je collega’s. De training is ook een mooie verdieping om collega-docenten te ondersteunen en een bijdrage te leveren aan het beheer van de leeromgeving. 

Inhoud.

In deze training duiken we dieper in de mogelijkheden van Magister.learn. Het doel is om een vak nog effectiever en aantrekkelijker in te richten voor leerlingen. Met de opgedane expertise kun je collega-docenten nog beter adviseren en ondersteunen. 

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod: 

Vaksjablonen

Bibliotheek

De teksteditor

Opdrachten met geavanceerde opties

Taken

Pagina (vormgeven van een les)

Overige bronsoorten

Integratie met Microsoft 365 of Google

Vakbeheer

De training beslaat één dagdeel.

Voor wie.

Docenten die al werken met Magister.learn. 

Resultaat.

Je bent na het volgen van deze training een expert in Magister.learn. Je weet alle mogelijkheden die Magister.learn biedt en weet hoe je deze in kunt zetten. Binnen je school ben je in staat om je collega’s ondersteuning te bieden. 

Praktisch.

De training kost € 385,- per persoon. Dit bedrag
is vrijgesteld van BTW.

De training wordt gegeven in het Magister Academy Trainingscentrum in Ede.

Overige praktische informatie

Training op jouw school?

Iedere training die we aanbieden via ons Trainingscentrum kunnen we ook verzorgen op locatie, bij jou op school. Wil jij samen met een aantal collega’s één of meerdere trainingen volgen, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en samen naar de mogelijkheden te kijken!