Skip to content

Ouderavondplanner expert.

Deze training is bedoeld voor de medewerker die verantwoordelijk is voor de planning en/of roostering van ouderavonden en behoefte heeft aan verdieping van deze functionaliteit in Magister. Heb jij de basiscursus al gevolgd of heb je al meerdere keren in Magister een ouderavond gepland en geroosterd en wil je alle mogelijkheden ontdekken en nóg efficiënter omgaan met de instellingen? Dan is deze training precies wat je zoekt!  

 

Locatie: Ede
Datum: 11 oktober 2024
Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Beschikbare plaatsen: 15
Training prijs: € 635,00

Ouderavondplanner Expert

Locatie: Ede
Datum: 19 maart 2025
Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Beschikbare plaatsen: 15
Training prijs: € 635,00

Ouderavondplanner Expert

Inhoud.

In deze training wordt op een hoger niveau gewerkt met de ouderavondplanner. Je leert omgaan met aanpassingen nadat de inschrijvingstermijn is verstreken. Aan het onderdeel dagdeelverdeling wordt een strengere selectie toegevoegd zodat de roosterautomaat daadwerkelijk roostert met de ouders die gewenst zijn op de ouderspreekavond. In het roosterproces wordt dieper ingegaan op het verplaatsen van gesprekken, in het plaatsen van een pauze en het blokkeren van mogelijkheden. 
Uiteraard wordt het gehele proces omtrent de ouderavond in zijn geheel versneld doorgenomen en worden nieuwe aanpassingen uitgelegd en toegepast.

Versnelde opzet en afwikkeling ouderavond

Nieuwe functionaliteit

Aanpassingen in de dagdeelverdeling

Alternatief voor tijdsvoorkeur voor ouders

Verdiepingsslag roosteren

Slimme inzet van de verschillende instellingen

De training duurt één dag.

Voor wie.

De training is bedoeld voor alle medewerkers van de school die verantwoordelijk zijn voor de planning en/of roostering van ouderavonden en een verdiepingsslag willen op het maken van een ouderavond. Je hebt de basiscursus ouderavondplanner gevolgd of al meerdere malen in Magister een ouderavond gepland en ingeroosterd. 

Resultaat.

Je bent na het volgen van deze training volledig bekwaam in het plannen, inrichten en beheren van de ouderavonden via Magister. 

 

Praktisch.

De training kost € 635,- per persoon. Dit bedrag
is vrijgesteld van BTW.

De training wordt gegeven in het Magister Academy Trainingscentrum in Ede.

Overige praktische informatie

Training op jouw school?

Iedere training die we aanbieden via ons Trainingscentrum kunnen we ook verzorgen op locatie, bij jou op school. Wil jij samen met een aantal collega’s één of meerdere trainingen volgen, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en samen naar de mogelijkheden te kijken!