Skip to content

Reportbuilder expert.

Na het volgen van de training Reportbuilder basis en de nodige praktijkervaring met deze rapportagetool ben je toe aan een verdiepingsslag. Je wilt diverse koppelingen kunnen maken tussen verschillende tabellen en wilt gecompliceerde rapporten kunnen maken. Dan is deze experttraining precies wat je zoekt.

 

Locatie: Ede
Datum: 7 juni 2024
Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Beschikbare plaatsen: 5
Training prijs: € 600,00

Reportbuilder Expert

Inhoud.

Je leert tijdens de training hoe je tabellen koppelt om gegevens uit de database zichtbaar te maken op een rapportage. Het gaat dan bijvoorbeeld om de volgende onderwerpen:

Leerlingkenmerken

Leerlingvolgsysteem (LVS)

Filteren van gegevens

Sorteren van gegevens

Maken van calculaties 

De training duurt één dag.

Voor wie.

De training is bedoeld voor applicatiebeheerders en medewerkers leerlingadministratie die de training Reportbuilder basis hebben gevolgd of ervaren gebruikers zijn van de Reportbuilder. Je bent in staat zelfstandig diverse koppelingen te maken tussen verschillende tabellen in Reportbuilder en je hebt affiniteit met databasestructuren.

Resultaat.

Na het volgen van de experttraining ben je in staat de Reportbuilder van Magister volledig te benutten. Je bent dan in staat zelfstandig diverse koppelingen te maken tussen verschillende tabellen in Reportbuilder. Door het afstemmen van vraag en aanbod zijn tijdens de training jouw specifieke vragen beantwoord en heb je vaardigheden geleerd die aansluiten bij jouw praktijk.  

 

Praktisch.

De training kost € 600,- per persoon. Dit bedrag
is vrijgesteld van BTW.

De training wordt gegeven in het Magister Academy Trainingscentrum in Ede.

Overige praktische informatie

Training op jouw school?

Iedere training die we aanbieden via ons Trainingscentrum kunnen we ook verzorgen op locatie, bij jou op school. Wil jij samen met een aantal collega’s één of meerdere trainingen volgen, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en samen naar de mogelijkheden te kijken!