Skip to content

Onze locaties.

Onze trainingen vinden plaats in ons trainingscentrum in Ede, Deventer of Leeuwarden, tenzij anders afgesproken (training op school) of aangegeven (online training).

 

Ede.

Trainingscentrum Ede is onderdeel van Iddink Voortgezet Onderwijs BV. Het kantoor van Iddink zit aan de Galvanistraat 119 in Ede. Het trainingscentrum bevindt zich aan de achterzijde van dit kantoor, aan de Celsiusstraat 18, 6716 BZ in Ede.

Klik hier voor de routebeschrijving via Google Maps

 

Afbeelding Trainingscentrum

Leeuwarden.

Trainingscentrum Leeuwarden zit aan de Wiardaplantage 17, 8939 AA in Leeuwarden; bij aankomst kan je parkeren bij de ingang en rechts van het gebouw.

Klik hier voor de routebeschrijving via Google Maps

 

Foto kantoor Leeuwarden

Deventer.

Trainingscentrum Deventer bevindt zich aan het Boreelplein 40, 7411 EH in Deventer, in het gebouw van The Implementation Group (TIG). Parkeren kan het beste in de Q-park aan het Boreelplein 45. 

Klik hier voor de routebeschrijving via Google Maps

 

Foto kantoor Deventer

Ontmoet de trainers.

Onze trainers zijn echte specialisten en zijn veelal afkomstig uit het onderwijs zelf. Hierdoor beschikken zij niet alleen over uitgebreide kennis van Magister, maar hebben zij ook een goed begrip van de uitdagingen en ontwikkelingen in het onderwijs. Op deze manier kunnen zij jullie het beste trainen en adviseren, volledig afgestemd op jullie specifieke situatie. We stellen ze graag aan je voor!

Trainer / Adviseur
Trainer / Adviseur Magister.learn
Trainer / Adviseur

Veelgestelde vragen.

man-zittend-op-de-grond-met-laptop-v2

Praktische informatie.

Staat je vraag hier niet tussen? Kijk dan naar het complete overzicht op onze Veelgestelde vragen pagina.

Meer informatie over onze locaties en de routebeschrijving vind je hier

Overige praktische informatie

Zo haal jij alles uit Magister!

Met een breed aanbod trainingen en opleidingen helpen we jou om alles uit Magister te halen. Of je nou docent, administratief medewerker, applicatiebeheerder, verzuim medewerker, roostermaker of zorg medewerker bent; we hebben trainingen en opleidingen die aansluiten bij jouw praktijk en die je helpen om Magister nog efficiënter in te zetten voor je werk. Bekijk al onze trainingen en filter op de onderwerpen die voor jou relevant zijn.